Onafhankelijke en betrokken vastgoedpartner

Ons hoofdkantoor is gevestigd aan het Ter Pelkwijkpark 18 te Zwolle in ons eigen karakteristieke, monumentale Jugendstil pand.

Vanaf de oprichting in de jaren ‘80 heeft Lenferink Groep Zwolle reeds een duidelijke visie; deskundigheid en kwaliteit leveren. In de decennia die volgden is er dan ook niet van dit uitgangspunt afgeweken.

Onze organisatie heeft dus inmiddels jarenlange ervaring in de aan- en verkoop van de meest uiteenlopende soorten commercieel onroerendgoed.

Onze uitgebreide vastgoedportefeuille bevat inmiddels diverse indrukwekkende panden, zoals het stadioncomplex (PEC Zwolle) te Zwolle en kloostercomplex Huize De Berg te Heerlen. Lenferink Groep Zwolle kan ondertussen met trots zeggen dat onze organisatie zich heeft ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende organisaties op het gebied van zakelijk onroerend goed.

Meer weten over de historie en het ontstaan van Lenferink Groep? Bekijk onze storyline!

Indien u interesse heeft in één van onze panden of een vrijblijvende afspraak wil, bel ons gerust! Het team van Lenferink Groep Zwolle is u graag van dienst!

“Door het toevoegen van waarde bij onze projecten durf ik te spreken van een gezond rendementsprofiel voor onze projecten.”

Emiel Brink, CEO Lenferink Groep Zwolle