Lenferink Groep Zwolle koopt Kantoorgebouw The Mayor te Zwolle

Zwolle, 9 oktober 2023

Lenferink Groep Zwolle heeft onlangs het kantoorgebouw “The Mayor” inclusief parkeergarage te Zwolle aangekocht.

“The Mayor” is een multi-tenant, A+ en BREEAM gecertificeerd kantoorgebouw bestaande uit ca. 17.011 m2 en een parkeergarage met 269 parkeerplaatsen, gelegen aan de Burgemeester Roelenweg 13 te Zwolle. Het gebouw is verdeeld over 10 bouwlagen en beschikt over een restaurant en vergadercentrum. Hierboven bevinden zich nog 2 kantoortorens.

Deze landmark van Zwolle is gelegen tussen enerzijds de historische binnenstad en anderzijds de autosnelweg (A28). The Mayor is in 2008 gebouwd voor Zilveren Kruis Achmea die het gebouw eind 2019 heeft verlaten. Nadien is het gebouw gerenoveerd en geoptimaliseerd t.b.v. een multi-tenant kantoorgebouw.

Het object is verhuurd aan o.a. het hoofdkantoor van Wehkamp, PWC, Zonneplan, Alfa Accountants, Cobra, Arcady, Wyzer, ICS Adviseurs en VHZ. Voor de leegstand van ca. 1.727 m2 worden thans met diverse huurders onderhandelingen gevoerd.

Koper werd bij de aankoop geadviseerd door Danvast Real Estate (commercieel), Benthem Gratama Advocaten (juridisch) en Tamek (fiscaal).