Verlenging noodopvang asielzoekers in Expo Assen

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Assen heeft, op verzoek van het Centraal orgaan Opvang Asielzoekers (COA), in samenspraak met Lenferink Groep Zwolle, besloten om de tijdelijke noodopvang voor asielzoekers in Expo Assen te verlengen. Deze verlenging loopt tot 31 mei 2023. Na deze datum zal de huisvesting van asielzoekers op deze &hellip; <a href="https://www.lenferinkgroep.nl/nieuwsberichten/verlenging-noodopvang-asielzoekers-in-expo-assen/">Continued</a>

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Assen heeft, op verzoek van het Centraal orgaan Opvang Asielzoekers (COA), in samenspraak met Lenferink Groep Zwolle, besloten om de tijdelijke noodopvang voor asielzoekers in Expo Assen te verlengen. Deze verlenging loopt tot 31 mei 2023. Na deze datum zal de huisvesting van asielzoekers op deze locatie definitief stoppen.

Vanaf 1 juni 2023 verwacht Lenferink Groep Zwolle te kunnen starten met de transformatie van Expo Assen tot het bruisende Leisure centrumcomplex “Hit ’n Run”. Hierbij valt te denken aan leisure op het gebied van een kartbaan en padel, alsmede belevenissen die aansluiten bij de motor- en autosport.

Het is onze intentie om het leisure centrum 1 september 2023 te openen.